HTML


cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Sarlómikrofonba énekel a kommunista

2008.01.24. 09:09 szily

Uborkaorrú, poppal vezeklő komcsit vízionált barátunk, a Neve Elhallgatását Kérő Felsővezető a menedzsmentnek tartott míting közben. Figyelemre méltó a katonai jellegű öv, illetve a tőröl metszett kádárista pulóver, nem beszélve a vázlatos ló és a bűnbánó főalak közötti termékeny feszültségről.
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (2/5)

4 komment

Címkék: politika állat ember meeting rosttoll figuratív

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr42308702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szörecsen/dagattpanda (törölt) 2008.01.24. 09:26:41

ez is kurva vicces
nincs meg valami fos?

leftwing 2008.01.24. 10:05:07

Kék Duna?
Ismerem a helyet. Ráckevén van. Egy hétvégét töltöttem ott. Annyira felháborító volt, hogy már inkább csak röhögtünk, mint bosszankodtunk.
Első nap üres volt a medence. A hidromasszázs még ment. Másnap már az is üres volt. Maradt a szauna és a konditerem. A szauna merülőmedencéjében szétázott grapefruit szeletek áztak. Pont úgy nézett ki, mintha előző este valami party lett volna és a kulturáltan szórakozó fiatalok beleöntöttek volna egy vödör bólét, (jó esetben) vagy belehánytak volna (rossz esetben). Nem volt kedvünk merülni. A konditerem felszerelése akkor egy fekpadból, néhány súlyzóból és egy szobabicikliből állt.
Persze ha a Felsővezetők ilyenek náluk, akkor már értem hova megy az energia, aminek a hotel működtetésére kellene fordítódnia.

Big-B 2008.01.24. 11:11:44

Jobb is, hogy elhallgatja a nevét ez a rajzos kedvű Felsővezető. Az egy dolog, hogy rajzol, de a blog szerkesztője meg kiteszi közszemlére...

Gondolom polgárpukkasztás a célod szily

szily 2008.01.24. 15:03:15

ettől azért elég kevés polgár pukkadna meg
süti beállítások módosítása