HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

A sátáni rendszerelméletvizsga visszánéz

2008.01.28. 07:57 bullshit béla



Ez már a spamszűrőnek is sok volt! A halál jeges törlésgombjától épphogy megmenekült Szalaifecó zseniális önreflexiója szanaszét szalajtja a rorschach-figurákat egy csík Dalival fűszerezve. Az elfojtott agresszió lánctalpas rakétakilövőkamionként fordul az önfertőző egó hátába, amit megfékezni csak az oszlopfő és a virágok elpusztításával sikerülhet.
Elküldöm egy apokaliptikus rendszerelmélet-vizsga(!!!) két dimenzióban megtestesült ihletét. Nem sok hiányzott hozzá, hogy kibasszam a tanár urat a barokkterem ablakán, de az kitolás lett volna a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. járdatisztogató dolgozóival. Young-modulust lehetett volna számolni az idegeimen. (Nem tudod, mi az?! Tanulj fizikát, pöcs!) Végül is keresztény értékrendszerembe kapaszkodva kirajzoltam magamból a Sátán szolgájának kísértését.
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (4,8/5)

Szólj hozzá!

Címkék: iskola figuratív

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr94314322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása