HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Bűbájos pacamacskával indul az állatos hét a Cerkán

2008.02.25. 01:52 szily

Tarararam, az óriás ezerlábú egy újabb adag rothadó avart vett a szájszervébe a terráriumban, az aranyhalak továbbra is fittyet hánynak az oxigénhiányra, és butábban meresztik a szemüket, mint egy progresszív értelmiségi, Szása, a kölcsönkutya ellopott még egy sós kisperecet, és ezennel megkezdődött az állatok hete a Cerkán. Az első mondat, amit a Hét elindulása után hallottam: "Kegyetlen játék a futball", kimondta Nyilasi "Wittgenstein" Tibor. Az első firka Ern0é, aki egy értekezleten megalkotta a Bűbájos Pacamacskát.

Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

Szólj hozzá!

Címkék: állat cuki betűk rosttoll


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr61353272

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása