HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Mi történt Obama és Hillary között a kampányúton?

2008.03.25. 09:07 szily



Jozef vagyok Pécsről és 1 kedves BME-s ismerősöm ajánlotta azt oldalt nagyon megtetszett és 1ből küldenék is 1 jó kis metro újságok firkát! Amennyiben ezt értékelő közönségre lelek a jövőben is szívesen küldenék újság és mezei firkát 1aránt!
Sok sikert a bloghoz!
Jozef

Jozef,

a fényképkiegészítős újságfirka méltán klasszikus műfaj, amit a te műveden át mutatunk be a közönségnek. Persze nem csak trágár vállfaja létezik, van például hitlerbajszos és kalózszemkötős is. A képalkotás mozgatórugója minden esetben ugyanaz a kérdés: mi az, amit nem akarnak nekünk megmutatni, pedig igazából rajta van a képen? Érdekes, hogy a francia filozófusok által is oly sokat boncolgatott kérdést két metrómegálló alatt megoldja bármelyik részeges diák. Munkád legfigyelemreméltóbb vonása Obama bravúros ice-t-sítése, bár hermeneuta körökben Hillary mozdulatának értelmezése is pozitív visszhangokat váltott ki.
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (4/5)

4 komment

Címkék: média politika trágár ember nempc újságfirka


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr91395499

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsirparaszt 2008.03.25. 12:15:30

Na, az első értelmes poszt. Teccik!

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.03.25. 13:22:33

Obama is kipróbálta a Cerkát...:)
süti beállítások módosítása