HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Mikulásból csak egy van, Hegylakó!

2008.02.02. 11:32 Tbg

Pelenkázás közben lehet firkálni? Ez a kérdés nemcsak Szily Bestseller Lászlót foglalkoztatja úgy látszik, hanem DuDét is, aki ezt a remeket még karácsony táján firkantotta papírra.


Kissé ugyan idejétmúlt a "mű" témája, de mentségére legyen szólva, hogy akkor készült, amikor még aktuális volt :) Egész pontosan egy komoly eszmefuttatás nyomán, aminek a kiváltója egyetlen gyermeki kérdés volt: "...de mikulás csak egy van, nem?" :)

A "mű" egy 75×75-ös post-it címkére készült, grafitceruzával.
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (4,7/5)

6 komment

Címkék: mikulás figuratív hegylakó

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr89321204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Verbalis Inkontinencia 2008.02.05. 10:10:29

Zseniális. Nem találok szavakat. Engedelmetekkel kinyomtatnám és jövőre az október közepén megjelenő utcán lófráló reklámmikiknek osztogatnám.

DuDe 2008.02.05. 13:12:08

Az engedélyt megadom :D
süti beállítások módosítása