Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Yoda mesternek párkapcsolati problémája van

2008.02.18. 01:12 szily

Ez az "alkotás" egy borzasztóan izgalmas Mesterséges intelligencia előadás eredménye. Nem tudom, mit miért rajzoltam rá, egyszercsak elindult a tollam és ez lett belőle. Mást nem tudok róla írni.

Üdv: Ria

Kedves Ria,

a tudatalatti ilyen nyílt, ugyanakkor szórakoztató kiáradása az, ami miatt megcsináltam ezt a blogot. Az önértékelési zavarokkal küzdő Yoda mester szegény nyilván úgy érzi, hogy amit csinál, arra egy munkásőrből lett alkoholista portás is képes lenne, ezért képtelen kopulálni értelmiségi-gibbon származású feleségével, inkább az LSD-hez fordulnak, sajnos hiába. Ezt a lefelé fordított bot jelzi. No de mit jelent ez a mesterséges intelligencia és a te szempontodból, a birkákról nem is beszélve? Ez úton is kérnénk pszichiáter származású olvasóink segítségét!

Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (4,5/5)

8 komment

Címkék: pina szex iskola ember földönkívüli nonfiguratív figuratív fantázialény

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr79343637

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.02.18. 09:30:58

Én is szoktan firkálni, de mindig csúnyát. Nem küldöm be. Beee.

HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.02.18. 10:00:06

A középső csigaszemű forma, nagyon nyomasztó.
Gondolkozom, hol láttam hasonlót.

Your Nightmare 2008.02.18. 10:50:38

Az a kos vagy bárány a legviccesebb :)

-Szűcs Gyula- · http://nerdblog.blog.hu/ 2008.02.18. 11:06:25

Nekem az az 50-es évek sci-fijeiből szalasztott, egygyszemű, csápos növény jön be, ami mindjárt elnyeli a szomrú Yoda mestert. Vagy a gibbon nőjét! :)

pszilofon 2008.02.22. 19:46:52

A kisember küzdelme a természet, a világ kiszámíthatatlansága ellen, a képen fent jobbra, ahogy a bizonytalanban állnak és a Földanya/apa el is pusztítja őket hamarosan tüzet okádva. Az átlag ember, mint Yodáék kénytelenek hallucinogén növényekhez nyúlni, hogy túléljék ezt a világot.
A megoldás pedig a tudomány, a gépiesített társadalom, amit a jobb alsó sarokban a fej, vagyis a szellem, a toll, vagyis a tudomány és valami furcsa formájú gép testesít meg. Ebben a világban azonban a többség nem gondolkodó emberek, csak birkalelkű alázatos szolgáló.

bagolybagoly 2008.03.04. 15:41:11

Az egész blogon ez a legjobb rajz. Tényleg benézhetne ide valami alkalmi pszichlógus.
süti beállítások módosítása