HTML


cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Képregényroham: Ízeltlábú Garfield képében tör fel a kamaszkori bánat

2008.03.04. 00:12 szily


Lowfast, ha jól látjuk, egy Tomcat-fixációban szenvedő vizuális blogger pompás fabábú-főhőssel, ámde most egy fiatalkori képregényét küldte el nekünk. A Tóth Károly-rajongó pók, akinek sohasem sikerül példaképéhez méltó bajuszt növesztenie, nyilvánvalóan Garfield 8 lábú reinkarnációja. Irigylem lowfastot, hogy ilyen higgadt tudott maradni a pubertáskori frusztrációk idején is. Ezt írta a művész:

Pubertáskori zsengém, nemrég találtam, amikor megpróbáltam rendet tenni a szobában. Nem meetingen készült, de garantáltan kézimunka, és kellően frusztrált.

Üdvözlettel,
lowfast
lowfast.blog.hu
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (5/5)

6 komment

Címkék: képregény táplálkozás állat pók figuratív


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr55364292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zebi 2008.03.04. 09:55:48

Szinte kivételes, de ma érdemes volt ide kattintani :)
Szenteljünk külön figyelmet a 7. kockán ábrázolt arckifejezésnek!

Goose-T · http://blacksabbath.blog.hu/ 2008.03.04. 10:29:05

Hát ez zseniális. :D Egyszer én is készítettem a gimnáziumi biológiatanáromról egy képregényt, de elkobozta a szemét, amikor bele akartuk rakatni a suliújságba. :D

Zsirparaszt 2008.03.04. 12:10:31

Na, ez végre jó. Viszont a Tóth Károly vonal kicsit erőltettt.
süti beállítások módosítása