HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Milyen lehet Dali és William Blake közös gyermeke?

2008.03.13. 00:24 szily


Hát például olyasmi, mint törzsfirkálónk, a fenomenális németek mérnöke, aki a céges mítingek közben sokkal olyanabb tudatállapotba tud kerülni, mint egy varangynyalogató goás. Eddigi kedvencünk tőle ez itt, a Blake-től, a Doorstól és a Halott emberből egyszerre idéző csigával. Ha lesz rengeteg pénzem, csak azért építek egy rohadt nagy házat dupla magas nappalival, hogy a főfalra ezt freskóztassam föl vele. A firka itt elszakad mindentől, ami anyagi, és a mélyen behatol a tudat homályos zugaiba. Ha túl apró lenne a betű, ezt mondja a csiga:

Someone born to
sweet delight
Someone born to
endless night


Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (4,2/5)

5 komment

Címkék: halál állat meeting figuratív fantázialény szürrealista


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr47378718

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

karas · http://www.karas.hu/ 2008.03.20. 23:00:44

a létra árnyéka nagyon zsír

bamb 2008.03.29. 20:09:54

Gyakran szokott előtted ez a medve megjelenni? Ki lehet és mit akarhat tőled? Most már kezd érdekelni. A baglyok nem azok, amiknek látszanak.

syllogz 2008.04.01. 05:40:27

Ez sajnos nem Dali, hanem Magritte es De Chirico nasza. Meg me'g valami idezetek is vannak ottan, na.
De mindenesetre, gratula.

Muveszettortenesz Ur
süti beállítások módosítása