HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

A baltás óriáshörcsög és a szemétparaszt majom találkozása a jegyzetpapíron

2008.05.06. 00:43 -Szűcs Gyula-



Egészen megrázó, hová juthat manapság egy politológushallgató. Azaz hova juthatott pár éve. Hamlet a "fiskálisan gondolkodni, lokálisan cselekedni!"-szlogen hatása alatt a fenti firkát alkotta, majd most magyarázza a bizonyítványt.

Albán vikingrúnás, nekrofil démonai és Ramiz ufókurvákat és USB-s műpinákat kúrogató egyetemistái után nem akarom kiröhögtetni magam újabb politológus-karikatúrákkal, ezért kerestem a firkáim között valami horrorba illőt. Hogy a "szervezett tömegcselekvésekről" miért egy baltát lóbáló, denevérszárnyas óriáshörcsög jutott eszembe, aki Halloween előtt egy héttel skorpiómérgével büntet mindenkit, aki nem gondolkodik globálisan és cselekszik lokálisan, örök rejtély marad. A repkedő banánt üldöző majomra meg csak annyi a mentségem, hogy a Társadalmi mozgalmak óra légkörét nemcsak a mappákra és Converse-csukákra rajzolt békejel, '68 diákmozgalmai, és a Che Guevara póló hatotta át, hanem a California emeletén elpippantott fű is. Ja, a tárgy amúgy Szabó Máté szíve csücske volt (ő ma már ugye ombudsman), aki bringával járt le a balatoni gólyatáborba, és akinél mindig remélhettek egy kegyelemkettest az aktívan sportolók.

Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (3/5)

1 komment

Címkék: politika drog állat halloween iskola fantázialény

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr30454080

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

virtualdog 2008.05.06. 12:37:41

A repülő mutáns banán a legjobb. Vajon az önmagát a fogyasztók kosarába való feltűnésmentes implantálásra van kitenyésztve, vagy a természetes szelekció (és pár hordó, a banánföldön elhantolt radioaktív szennyező anyag) hatására igazi túlélővé fejlődött?...
süti beállítások módosítása