Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

A fél kormány és Sólyom is megmutatta a vörös alsógatyáját

2008.05.23. 00:05 szily


Teljesen alaptalan és undorító városi legenda, hogy Tarlós István óbudai polgármester egyik választási győzelmét jóízű Dunába recskázással ünnepelte volna. De Gyenesei István friss önkormányzati miniszter vörös kabalagatyájának fényében (szórt, erotikus) a sztori már nem abstart irreális. A nyomasztó piros gatya, illetve az abból kivillanó feszes somogyi seggfélteke emléke modern firkasorozatra ihlette Andrást, aki cerka helyett klaviatúrát ragadott, de a lényeg ugyanaz: a gyors, ösztönös, grafikus reakció.

(Hajtás után még két pixelfirka látható, érdemes lapozni.)

 

Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (3,6/5)

3 komment

Címkék: politika szex ember tréfa figuratív nempc pixelvarázs

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr49483245

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

states 2008.05.23. 09:20:15

Én mondjuk azért ebbe a társaságba nem illesztettem volna bele a köztársasági elnököt. És nem csak a politikai jóízlés miatt, hanem, mert az ember egyszerűen nem keveri össze a sz@rt az uzsonnával...

bleee 2008.05.23. 20:31:22

states és pius! A köztársasági elnök saját maga illesztette magát ebbe a társaságba. Ha tudtok, meséljetek a politikai jóízlésről. A szar és az uzsonna nem tudom, hogy jutott eszedbe. Felteszem, Sólyom lenne az uzsonna, a többiek a szar. Nem tudom megítélni, sem kannibál, sem szarrágó nem vagyok.
süti beállítások módosítása