HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Az Elster-féle deliberatív demokrácia-modell manifesztációja: a letolt gatyájú rohamosztagos

2008.06.23. 21:23 -Szűcs Gyula-

Az Eb, a blog.hu-ráncfelvarrás, a könyvheti dedikálás és a Nagy Fociskönyv szerkesztése miatt az elmúlt hetekben takaréklángra állt a Cerkablog, de mától vége a firkamentes, unalmas hétköznapoknak! Továbbra is várjuk a mítingen, vizsgán, órán, könyvtárban, vonaton, vagy a közveszélyes munkakerülés alatt készült rajzokat erre a címre. (Különösen számítunk Németek mérnökére, Albánra és a vikingrúnás ördögökre, na és persze a BME-horrorpornó apostolának, Ramiznak a nagy visszatérésére! Persze azért küldhettek firkát a hétpettyes katicabogarak életéről is, kirakjuk.)

Addig is itt egy régi firkám egy 2003-as Pártok és pártrendszerek előadásról, ahol az Elster-féle deliberatív demokrácia-modell előbb az ősellenségével (ezerszemű beholder) is tárgyalni képes Conan a barbár, majd a törvényt és jogot nem mindig 100%-ban érvényesítő, letolt gatyás rohamsoztagos megrajzolására késztetett (hogy ő most épp szarni készül vagy zsebhokizni, azt ki-ki döntse el maga). A "garden-party" és "házibuli" kulcsszavak után a "közjó" fogalmának az etikai igazsághoz nálam már nem volt sok köze, inkább a csíkos pulóveres bölcsész óriás-spangliját értettem ezalatt, hiszen az csak jó lehet, ha mindenkinek jut egy ekkora jointból, nem? Teljes kompozíció a hajtás után:

1 komment

Címkék: politika drog állat iskola ember fantázialény


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr1535946

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása