Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Ocsmányság a felsőfokon: hogyan értekezik az Index vezetése?

2008.01.17. 10:23 szily

Nyitó sorozatunkban az internetes sajtó alvilágába kalauzoljuk az olvasót, abszolúte exkluzív világpremier jelleggel. (Ezzel is bátorítanánk mindenkit, hogy teregesse ki a saját cégének szennyes kis titkait is.) Az Index szerkesztői csapatát (rovatvezetők, főszerkesztő-helyettesek, főszerkesztő, vezérigazgató + pár vegyes léhűtő) minden évben elhurcolják egy hétvégére valami vidéki szexpanzióba, hogy ingerszegény környezetben beszélhessük meg, mi lesz a csapásirány az adott évben. A 48 órás folyamatos mitingelés valóságos melegháza a firkálásnak, a szó összes értelmében. Alant következik a vadonat friss, 2008-as termés java. Mármint az első rész a sorozatból. A szövegek mindehol szó szerinti idézetek, néhol függő beszédbe fordítva. A firkákat elnézve idén nem lennék a konkurencia helyében. Sok kép hajtás után!

Ezzel az Uj Péter-féle főszerkesztői csonka mondattal indult a 48 órás kínzás:

És nemsokára ezzel folytatódott:

Az alanti fordulat Kardos lapigazgató szájából röppent ki az értezlet elején:

Az utána felszólaló vezérigazgató sem akart persze elmaradni. Az agyi oxigénhiányos állapot még nem állt be nálam, így több figurás kompozíció mellett döntöttem:

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex állat informatika rosttoll

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr6296894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása