HTML


cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Cartman a faszrengetegben

2010.04.12. 12:30 -Szűcs Gyula-

Mielőtt felháborodott olvasóink agyfaszt agyvérzést kapnak a szavazócédulákat beborító brokik miatt, bemutatjuk néhány renitens firkáló munkáját, akik vasárnap este pöcsök helyett inkább celebek nevével kidekorált lapokat dobtak az urnákba.

A lohere.netre már kikerült, de Rita nevű olvasónk mailben is elküldte annak az infantilis 18 éven felülinek (Kan_Csoma?) a szavazólapját, aki péniszek helyett Hannah Montanával és szivecskékkel mondot nemet a jelenlegi pártkínálatra. (A lohere.neten egyébként örömmel fedeztük fel azt a Szily Laci kollégánk és blogpápánk által kiposztolt, piros alsógatyát villantó politikusos képet, amit András küldött be tavaly a májusban a Cerka blognak!)

 

Másik olvasónk, Tamás ezt írta nekünk tegnap, 23:15-kor:

Bráner és mókás rajzok helyett szimplán csak Eric Cartmanre szavaztam,
aki a körzetemben az "Egy Jobb South Park-ért" színeiben indult.
Meg nem ero"sített információk szerint a párt neve a második fordulóban
már "Sajtos Pufi Párt" lesz, és Eric annak a színeiben folytatja
küzdelmét a képviselo"i helyért.
Akkor is rá fogok szavazni! :))

 

Fasziskivan álnéven mailező csongrádi olvasónk szívében viszont még ott dobog a hazafiasság, hiszen nem holmi külföldi hírességgel tolmácsolta trágár jókívánságait az OVB-nek és a politikusoknak, ő inkább a magyar kamuhiphop álló faszát állócsillagát, Döglégy Zolee-t éltette. De hogy a Bodó, Újhelyi és Zagyva kartársak neve melletti karikákba csótányt vagy pinát rajzolt-e, arról majd megkérdezünk néhány ELTÉ-s politológust.

 

Faszt, csöcsöt, anarchiajelet rajzolt a pártok neve mellé, vagy a képviselőknek szóló mocskos üzenetekkel dekorálta ki a szavazólapját, mielőtt bedobta volna az urnába? Küldje el a Cerkablognak!

Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (3/5)

9 komment · 2 trackback

Címkék: politika celeb szavazás trágár sztár ember


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr381913400

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Picasa gyomrát ingerlik a Faszok 2010.04.13. 00:22:32

Ezt kaptuk ma reggel a postaládánkba:Szeretnénk tájékoztatni, hogy több bejelentést kaptunk az Ön Google Fiókjához kapcsolódó Picasa Webalbumokba feltöltött illetlen vagy sértő tartalommal kapcsolatban. A galériákban található egy vagy több fotó ellent...

Trackback: Nincs Fidesz 2/3, avagy elemezzünk kicsit 2010.04.12. 22:15:49

Kedvem támadt egy kicsit az elemezgetéshez és, hát mit is mondjak, elég érdekes eredmények jöttek ki. Főként Orbán büszkesége vitt a dologra, hogy már zsebre is tette a maguk fix kétharmadát és azért valljuk be, erről az utca emberének elsőre a „...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.04.13. 07:09:49

Igen, a leleményesség és a megfelelő IQ-szint találkozása szüli ezeket az alkotásokat, valamint hogy nem sajnálja az időt a szavazófülkében, amíg ezzel pepecsel.

És még csodálkozik az ország, hogy ezrek álltak sorban este 7 óra után is. Hát kérem, ha 54000 ember ezzel volt elfoglalva, akkor nem is kell csodálkozni.

Bandúr Kandi 2010.04.13. 08:06:02

még jó hogy nem a faszát verte bele, már elnézést (bár lett volna meglepetés a szavazatszámlálásnál) :)

desertstorm 2010.04.13. 08:36:28

Ezek csak "vélemények" a politikusokról, illetve a parlamentről!

Brukk 2010.04.13. 09:07:41

Jól van, a demokrácia működésével azért nincs akkora baj, ha ilyen marginális vélemények ekkora teret - címlapot - kapnak.

MagyarZizzi (törölt) 2010.04.13. 10:16:52

Jelentkezzen, aki a Magyar Kétfarkú Kutya Pártra szavazott! Eddig egy kutyás szavazólapot sem találtam, bár lehet, hogy csak elsikkatdak a bránertömegben. MKKP-t a Parlamentbe!

2010.04.13. 10:39:55

Pedig szerintem akinek nem volt alternatíva, annak az LMP alternatíva volt... ritka, hogy tényleg szűz párt induljon...
süti beállítások módosítása