HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Tehetetlen düh a magyar közösségi oldalak ellen

2008.01.18. 00:15 szily

Hurrá, az első nap után szépen jönnek a firkák az olvasóktól. Hiába a nyitónap figurális túlsúlya, az absztrakt-kataton vonal hívei nagy örömömre máris bejelentkeztek. József munkája a dekoratív absztrakció szép példája, ám a nyilvánvalóan a tudatalattit jelképező sötét labirintusrészben szinte a művész akarata ellenére megszületett a haszontalan magyar közösségi oldalakat tehetelenül gyűlölő júzer-Minotaurusz. A mívesen megkalligrafált buziwozás a szörny tehetetlen horkanása, olvasónknak javasoljuk egy bikaistálló, illetve valóban hasznos funkciókkal ellátott külföldi weboldalak felkeresését.

1 komment

Címkék: internet állat trágár betűk nonfiguratív nempc


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr63301600

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Olive 2008.01.21. 21:29:44

:-)

Szeretni fogok ide nézni azt hiszem!!
Elemzés önnön ichletből:
Tök jó!!
Engem kicsit emlékeztet a dél amerikai öslakosok mintáira a cikkcakkok és a csigák.
Bár szerintem az nem egy Minotaurusz hanem annak egy áldozata, a Minó mögötte van elrejtezve a mintában, aki maga z életre kellt minta!!
amikor a mester aki saját őrültésgeibne eltvédett és most csapdába ejtve saját teremtménye támad. meg!!!
OTT!!
Látjátok?!?!?
OTT!!
süti beállítások módosítása