HTML


cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Közéleti megafirka

2008.01.19. 09:00 szily

Itt a lenyűgöző, egészoldalas cáfolat arra, hogy a diákok en bloc tojnának a politikára. Csoneee például fizikaórán is a Kossuth téri tüntetések és a tubesi radar kérdéseivel foglalkozott, firkológiai megközelítésben. A Parlament előtti tolongás képi megfogalmazása különösen jól sikerült, a radaros rész pedig többet ér bármilyen fizikaóránál. A monumentális motívumok bravúros összekapcsolása a mexikói murális festészettel rokonítja ezt a firkát.

A művész önvallomása:

egy fizikaóra terméke, mikor a radarról tanultunk...kicsit unatkoztam, aztán meg éppen sok aktuális dolog volt akkor...szoval ez lett a végeredmény. (Tubesi radar botrány, World Trade Center (régebbi), Párizsi kocsigyújtogatások, metroépítés, öszödi beszéd, combino botrányok, tüntetések, tévé székház elleni merénylet)

ennyi

üdv: csoneee

Szólj hozzá!

Címkék: politika iskola figuratív


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr61302873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása