Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Tévéostrom és szerelem Paintben

2008.01.21. 00:46 szily

Tökre meghatódtam, hogy rajtam kívül is vannak, akik néha inkább rajzban kommunikálnak a csajukkal. A nagyobb indexes gyűlésekről például már nem nagyon szoktam mesélni, inkább odaadom a füzetemet Imolának. Corinna és Zoli ennél messzebb voltak egymástól, amikor az egyesült sportbarátok megostromolták a tévészékházat, így inkább maileztek. Hajtás után látható a páros vizuális napló a könnygázban gazdag napokról. Szexi gondolatok és marcona rendőrök + az alkotók levele ezúttal színesben. Mármint a grafikák színesek, nem a levél.

 

Hello cerkablog!

Az asszony épp továbbképzésen vett részt, amikor itthon MTVt ostromoltak. Mivel mindketten irodában poshadtunk igy kitűnő alkalom adodott a szociális kapcsolatok ápolására rajz formájában. Ez többnyire a napi események lerajzolásában merült ki ki. Valamint a paint-amőbában, amire felváltva rajzoltunk.
Üdv

Corinna és Zoli

UI: az a kétlábon járó felhőszerű képzödmény az birka lenne.


 

Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (2/5)

3 komment

Címkék: politika szex ember figuratív bitmágia

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr43305201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

taphegyseg 2008.01.21. 03:27:29

Igazából akkor volna profi ez a blog, ha a kommenteket is rajzolni lehetne. De ha csak ennyire tellik... (: Na mindegy. (:

Verbalis Inkontinencia 2008.01.22. 12:32:31

Nekem az amőbás is nagyon tetszik. Teljesen életszerű.
süti beállítások módosítása