HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Testépítés értelezlet közben, Orbán Viktorékkal

2008.02.04. 00:23 szily

Stratégiai mítinget tartott tavaly az Index szerkesztői gárdája Mádon, Tokaj-Hegyalján. A kis borhotelben a mi stábunkon kívül nem lakott senki, de a második nap ebédre lemenet azt láttuk, hogy a mi hosszú asztalunk mellett még egy meg van terítve. A jókedvűen falatozó társaság tagjai közelebbről vizsgálva Orbán Viktornak, a feleségének, és a borügyek miatt legendás Szárhegy dűlő-Sárazsadány-Tokajhegyalja Kft. prominenseinek bizonyultak. Igazán vicces volt, ahogy a két társaság az egyébként töküres étkező szomszédos asztalainál megpróbált úgy tenni, mintha nem venné észre egymást. Nekünk azért kevésbé sikerült, Orbán Viktor legalábbis nem röhögcsélt pornólapvásárlásra készülő gimis fiú módjára. A jelenet hatása alatt rajzoltam a fentieket az ebéd után, amikor a tech-tudomány rovat fejlesztésének lehetőségeiről referált Dávid, a rovatvezető.
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (3,7/5)

1 komment

Címkék: média internet meeting tréfa betűk rosttoll figuratív fantázialény

A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr71321313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása