HTML


cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Vágó István szexuálisan megbűvöli a diáklányokat

2008.02.08. 00:19 szily

Rorina túl sokat néz tévét és túl sokat jár matekórára. A kettő együttállása ugyanakkor - hiába tűnik első hallásra halálos kombónak - egészen szórakoztató eredményt hozott. Matekfirkája ugyanis tele van lehengerlő képi megoldásokkal. A Michelinbaba-szerű Gáspár-lány, vagy a Ciao Darwin kakaműsorvezetője ott kéne hogy legyen minden művelt magyar család nappalijának falán. A vetélkedős rajz pedig némi magyarázatot ad arra a misztikus jelenségre, hogy az ápolt szakállban cigizgető Vágó István bácsi mivel tesz zsebre több millió tévénézőt, köztük többszázazer fiatal csajt. Hát azzal, hogy a szenyótanáros szívatásai miatt őt is a saját tanáraikkal tekintik egykorúnak. Nézzék csak meg, önkéntelenül is milyen fiatalcsődörösre sikeredett a Pista bácsi. Szinte halljuk, ahogy bársonyos, okos hangján azt mondja: "Rorina, maradj itt óra után, elmesélek egy-két kevésbé ismert tényt a gagauzokról!"

Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (3,3/5)

1 komment

Címkék: média tévé iskola portré ember golyóstoll figuratív fantázialény


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr42329082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

blogart · http://blogart.blog.hu 2008.02.08. 12:12:02

Ez a marsfirkához képest azért még semmi. blogart.blog.hu (és persze első is)
süti beállítások módosítása