HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Gátlástalan önreklám - Dedikálás a Mamutban szombaton

2008.02.01. 10:55 szily

Lehet-e cigányfúróval taknyot bányászni? Képes leszek-e valaha újságolvasás közben, egy kézzel pelenkát cserélni? Mi a leghatékonyabb fegyver az ízléstelen hajas babákkal támadó nagynénik ellen? Mit lehet mondani, ha manócska alakban szamócalekvárt öntöttek a billentyűzetemre? Igaz-e, hogy a takonyszívás debillé tesz? És egyáltalán: fogok-e még szexelni valaha? Életbevágó kérdések, amelyekre soha, senki nem válaszol szegény leendő vagy fiatal apának. Szily Lászlót kivéve, aki megint megpróbálta a Kitolás 2 – Kisgyerekkalauz fiatal apáknak egytől ötéves korig című könyvével. Nemcsak a szöveg, a firkák is a Cerkablog szerzőjének művei. Szombaton délután ötkor a Mammut Libriben személyesen is rákérdezhetsz, Szily László ugyanis ekkor dedikálja a két kötetet, vagy bármi mást, amit elé tesznek. Szombaton ötkor szinte minden kiderül a végbélkúpról, ne hagyd ki!

2 komment

Címkék: szolgálati közlemény


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr19320665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ekkerjoz 2008.02.01. 13:35:52

A múltkor nem voltam, és egyből romlott a forint, ezért most inkább megyek. Legyenek ott tangás-topos-tűsarkús hostessek, valamilyen sajtos pogácsa, fehérbor, továbbá az Etetés, valamint a Kitolás I. reprint kötetei is.

kolbászoszsömle · http://limerik.blog.hu/ 2008.02.03. 15:20:49

Elolvastama könyvedet, jó volt.

Aztán elolvasta a feleségem, és lebuktam a szoptatós fogamzásgátlásos módszerrel.
Azt azért nem kellett volna megírni, hogy az nem működik!
Mármint csak akkor, ha hamar akar mégegy gyereket a meglévő mellé az ember.

Szóval úgy nem lesz nagy nemzet a magyar, ha a hozzád hasonló országrontó liberélbolsevik havashenrikcsökevények belekontárkodnak más családok hitrendszerébe, és merő cinizmusból megmondják a tutit.

Ez kb olyan szintű gonoszság, mintha december hatodikán elmennél az óvodába és leszednéd az álszakált a Kovács apukáról!
süti beállítások módosítása