HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

Az apaság misztériuma firkában

2008.02.09. 08:51 szily

Nagy, de az érintettek számára is nehezen feldolgozható misztérium az apaság. Az ide vezető út egyik fontos aspektusa - a dugás - gyakran megjelenik a firkákon, egy másik, sokkal kevésbé kéjes - az ulrahangos vizsgálat - annál ritkábban. Ádám most megtörte a hallgatás falát.

Tegnap ultrahangos vizsgálaton voltunk a dokinál (32. hét), aminek a végét már a folyosón töltöttem a fiunkkal, mert Ákos (2) kicsit türelmetlenné vált. Kihasználva a kis időt, amig a párom végez bent, megalkottam ezt a kis szösszenetet, ami nem díjnyertes, végletekig leegyszerűsített, de a lényeg talán benne van. Nekem ennyi maradt meg az egész délelőtti műsorból.

ÜDV: Ádám
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (2,8/5)

1 komment

Címkék: egészségügy ember születés figuratív orvosi váró


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr20328337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bőgőmackó 2008.02.12. 13:18:38

ööö, fiú lesz v lány?
süti beállítások módosítása