HTML

cerka

"Mindig is tudtam, hogy a meetingek nem azt a célt szolgálják, ami miatt állítólag összehívják őket, de most már azt is tudom, mi ez a cél: a művészet." K.N. , kubista projektmanager

Friss topikok

A multicégek egy csigát is vérengző gyilkossá tesznek

2008.02.28. 02:21 szily


Az egyik kedvenc törzsfirkálónk németek mérnöke, de még mi sem ismertük a korai németek mérnökét. Pont eddig, ugyanis elküldte egy fiókból előkerült régebbi alkotását, ami - kicsit kellemetlen így benyalni, de mit tegyünk - súrolja a tökéletességet. Vagy inkább összenyálkázza, és hosszúkás, barnásfekete kakát hagy maga után. Ha lesz sok pénzünk, a szemével baltát lóbáló csigát megcsináltatjuk lovaszobor méretben bronzból, és elhelyezzük az Indexnek aktuálisan helyet adó irodaház előtt, figyelmeztetésül. Az egzisztencialista stílusban cigiző csigát pedig a Bölcsészkar jelképévé kéne tenni. Reméljük a mérnököt mostanában jól megkínozzák a németek, hadd alkosson tovább.
Szerintunk: (5/5)
Szerintetek: (4/5)

2 komment

Címkék: állat pusztítás meeting figuratív fantázialény


A bejegyzés trackback címe:

https://cerka.blog.hu/api/trackback/id/tr61357592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2008.02.28. 08:04:51

Plágium ezerrel. Napirajzban már volt réges rég a brutál csiga. Csak az sokkal jobb volt, mert Szultán a Gébicsből hazavágta az anyjába, oda. :)

Itt lelitek:

napirajz.hu/archives/2006/08/30/1793627/#comments

cerkablog: inkább Merényinek nyaljatok be. Ennek ellenére persze nem vitatom Mérnöke képességeit, a prolimackó pl ott volt nagyon.

kice 2008.02.28. 10:11:05

Ez a csiga a Jutott Neki zenekar - A mérges csiga kazettájának a borítóján már 95-ben ott figyelt:)
süti beállítások módosítása